Contactgegevens

  Tandprotheticus L. Jobse

  's Gravenpolderseweg 33

  4462 RA - Goes

  Tel: 0113 - 22 90 21

  E-mail onze praktijk

 

  Online vraag stellen?
Stel uw vraag on-line! Wij zullen spoedig antwoorden.

 

  Zoeken

alleen binnen deze site.

 

  Aangesloten bij

 

Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Tandprothetici. Bezoek de website!

 

  Onderhoudsproducten?
Direct onderhoudsproducten bestellen? Bezoek onze webshop!

De tandprotheticus

De tandprotheticus, specialist voor uw prothese
Een tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. Dit is dus de volledige prothese, deze wordt aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing van b.v. een tandarts voor nodig is. Op verwijzing van een tandarts of implantoloog vervaardigt de tandprotheticus geheel zelfstandig ook partiële protheses, frameprotheses en overkappingsprotheses op wortels of implantaten.

Binnen de Tandprothetische praktijk L. Jobse hebben wij twee tandprothetici
Dhr. Leen Jobse (AGB: 93000074)
Dhr. Laurens Jobse (AGB: 93100177)

De behandeling bij de tandprotheticus
Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen werkt de tandprotheticus zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij bespreekt hij/zij met u, uw persoonlijke wensen.

Na enige bezoeken aan de tandprotheticus beoordeelt hij/zij samen met u de in was gemaakte proefprothese. De stand van de tanden, de esthetiek en de techniek worden daarbij nauwkeurig gecontroleerd. Veranderingen zijn nu nog mogelijk.

Als alles is goedgekeurd wordt de prothese afgemaakt en geplaatst. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van een nieuw kunstgebit moet u rekenen op ongeveer vijf bezoeken. De kosten van een prothese zal veelal door de tandprotheticus direct bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Wij kunnen u hierover nader voorlichten.

 

Tandprotheticus Leen JobseU kunt contact opnemen met ons als:

  • er pijnklachten zijn
  • uw prothese los zit
  • uw gezicht veranderd is
  • uw prothese regelmatig breekt
  • etc.


Nazorg en garantie zijn voor ons een vanzelfsprekende zaak. Wij geven op geleverd werk één jaar garantie en eventuele aanpassingen achteraf (bijv. pijnplekken) lossen wij kosteloos voor u op. Reparaties en aanpassingen (rebasing) van het kunstgebit zijn dus bij ons in bekwame handen.

 

Wij zijn aangesloten bij de overkoepelende Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT). Voor u een extra zekerheid aangezien deze organisatie een geschillencommisie kent. Ons registratienummer: 246.