Contactgegevens

  Tandprotheticus L. Jobse

  's Gravenpolderseweg 33

  4462 RA - Goes

  Tel: 0113 - 22 90 21

  E-mail onze praktijk

 

  Online vraag stellen?
Stel uw vraag on-line! Wij zullen spoedig antwoorden.

 

  Zoeken

alleen binnen deze site.

 

  Aangesloten bij

 

Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Tandprothetici. Bezoek de website!

 

  Onderhoudsproducten?
Direct onderhoudsproducten bestellen? Bezoek onze webshop!

Medewerkers

Dhr. Leen Jobse is tandprotheticus Hij heeft in het verleden eerst het diploma tandtechnicus behaald en is toen een aantal jaren werkzaam geweest als gediplomeerd tandtechnieker in een laboratorium. In 1989 is hij begonnen met de opleiding voor tandprotheticus en in 1992 werd het diploma daarvoor gehaald. Vanaf 1994 is hij begonnen met een eigen praktijk, eerst in de Blanckstraat, later aan de Vosmaerstraat en tegenwoordig in de praktijk aan de 's Gravenpolderseweg 33 in Goes waar hij volledige gebitsprotheses aanmeet en vervaardigd.

 

Ook Laurens Jobse is Tandprotheticus. Hij is vanaf 2010 werkzaam binnen de praktijk. Hij heeft de vierjarige opleiding Tandtechnicus aan de Dutch Healthtec Academie in Utrecht afgerond en daarna een specialisatiejaar gedaan voor de volledige gebitsprothese. Vervolgens heeft hij de opleiding Tandprothetiek in Utrecht gevolgd die hij in 2022 met goed gevolg heeft afgesloten. Door deze opleiding gaat hij zich meer richten op de patiëntbehandelingen en bedrijfsvoering. Deze taken vervuld hij al enige tijd binnen de praktijk. Verder is veel bezig met digitale innovaties en digitale toepassingen zoals het 3D-printen van tandtechnische werkstukken.

 

Sinds 1 oktober 2011 is ook Michel Wiersma werkzaam in de praktijk als behandelaar en allround prothesetechnieker. Hij is gediplomeerd tandtechnicus met specialisatie prothese en de specialisatie kroon en brugwerk. Vervolgens heeft hij de opleiding Klinisch Prothese Technicus afgerond (KPT). Daardoor heeft hij ook de mogelijkheid om patiënten te behandelen. Dit doet hij zowel bij ons in de praktijk als bij een tandarts.

 

Sinds september 2022 is ons team uitgebreid met Dries van Staveren, Dries volgt de opleiding tot tandprotheticus in Utrecht. Binnen de praktijk houd hij zich bezig met allerlei tandtechnische werkzaamheden.

 

We koesteren warme herrineringen aan Sjoukje Jobse-Schriemer. Zij regelde vanaf 1994 tot haar overlijden in 2020 als praktijkmanager allerlei zaken en was vanaf de oprichting de drijvende kracht achter de praktijk.